Ankka ja Perse, Jennin seikkailut ja Tunnista ja vaikuta – vihkoset julkaistiin 1.9.2011

Ankka ja Perse, Jennin seikkailut ja Tunnista ja vaikuta – vihkoset julkaistiin 1.9.2011

Tähtiä ja Hopeaa – tapahtumassa julkistettiin viiden pojan yhdessä kahden aikuisen kanssa tuottama seksuaalikasvatusvihkonen maailman seksuaaliterveyden päivän kunniaksi. Vihkon teemat ovat poikien toivomia. Kuudesta toivotusta teemasta keväällä käsiteltiin kolme. Näistä rakentui vihkonen. Siinä on asiaa, tarinaa, pilkettä silmäkulmassa ja paljon asennetta ankkaa unohtamatta. Kun aikuiset puhuivat minästä ja hyvästä olosta pojat suomensivat teeman mm. seuraaviin avainaiheisin: rakkaus, tissit, monenlaiset sukupuolet…

Aineisto vihkoseen ja ryhmätapaamisiin on toteutettu Kihinä-metodilla, joka korostaa osallisuutta, nuoren kuuntelemista ja tarinoiden synnyttämistä työmenetelminään. Jokainen tapaaminen on ollut yhteinen matka, jossa monta tarinaa yhdistyy hetkeksi yhteiseksi ja ainutlaatuiseksi kertomukseksi, kenties legendaksi. Tällä kertaa tuosta kertomuksesta kerrotaan uusi satu ulkopuolisten nähtäville. Tämän tarinan nimi on Ankka ja Perse.

Ankka ja Perse – vihkosen kanssa samaan aikaan julkaistaan myös Tunnista ja vaikuta kirjanen lähisuhdeväkivallasta sekä Jennin seikkailu, joka on nuoren pojan kirjoittama tarina lapsen kokemuksista lastenkodissa asumisesta ja kotiin palaamisesta. Jennin tarinaa, Ankka ja Perse -ja Tunnista ja Vaikuta -vihkosia voi omakustannehintaan tiedustella ostettavaksi Nektaria ry:sta.

Share this content:

juha

Kommentointi on suljettu.