Mutta kuka julkaisi sanat? julkaistaan 13.4.2018!

Mutta kuka julkaisi sanat? julkaistaan 13.4.2018!

Mutta kuka kirjoitti sanat? julkaistaan 13.4.2018. Teoksessa Vilma Alina, Markku Impiö, Sinikka Svärd, Marko Saaresto, Saara Törmä, Tommi Läntinen, Mariska, Paleface ja Pauli Hanhiniemi kertovat suhteestaan kirjoittamiseen ja siitä, mitä sanoitusten kirjoittaminen heille merkitsee. Kirjassa on myös tietoa musiikin, sanoitusten ja kirjoittamisen merkityksestä ihmiselle sekä voimauttavia ja itsetuntoa lisääviä harjoituksia lukijalle.

Musiikki, sanat ja kirjoittaminen avaavat oven seikkailuun. Ne antavat mahdollisuuden avautua maailmalle ja ymmärtää omaa itseä. Sanoilla ja musiikilla voimme koskettaa ja muuttaa maailmaa, toteaa kirjan kirjoittanut Susa Ruuhilahti.

Perjantaina 13. huhtikuuta vietetään kirjan julkaisujuhlaa Kulttuurikeskus Sähinässä (Heikkiläntie 10) klo 13.45-15.00. Luvassa on keskustelua musiikin ja kirjoittamisen merkityksestä. Keskustelijoina Tommi Läntinen, Markku Impiö, Petra ja Emilianne. Keskustelu klo 14.15-14.45.

Haastattelut olivat hyvin antoisia, ja olen äärettömän kiitollinen siitä, että sain mahdollisuuden kirjoittaa tämän kirjan. Näin jälkeenpäin harmittaa, etten tullut äänittäneeksi keskusteluja kuin sanelimeen. Kokonaiset haastattelut olisivat varmasti kiinnostaneet muitakin. Jokaisessa keskustelussa läsnä ollut viisaus ja kauneus pysäyttivät. Erityisen iloinen tänään olen siitä, että oma kirja lähtee jakoon maksutta. Toivottavasti siitä on iloa ja hyötyä nuorille ja nuorten parissa toimiville ammattilaisille. Kiitos tästä kuuluu Westpro4U:lle, joka haluaa ulottaa kulttuurin kuulumaan kaikille!, kuvailee Susa Ruuhilahti tuntemuksiaan.

Ilmoittautumiset julkaisujuhlaan ja kirjan tilaukset: levottomatsanat@gmail.com (11.4.2018 mennessä)

Lisätietoja kirjasta, haastattelupyynnöt:

Susa Ruuhilahti, Nektaria ry, Levottomat sanat -projekti
p. 045 6119650

Lisätietoja, Westpro4U

Alexandra Procopé

alexandra@westpro4U

Westpro4U ry on vuonna 2013 perustettu yleishyödyllinen yhdistys, joka haluaa kehittää sekä tukea lasten ja nuorten hyvinvointia edistäviä toimintoja pääkaupunkiseudulla. Vuosien mittaan yhdistys on tehnyt lahjoituksia yli 4000 lapselle ja nuorelle ja järjestänyt useita tempauksia sekä lahjoituksia perheille, urheiluseuroille, yhdistyksille, turvakodeille, kerhoille ja päiväkodeille.

Olemme toteuttaneet myös syöpäsairaiden lasten viimeisiä unelmia ja toiveita, ja se on myös vuoden 2018 pääteema. Westpro4U ry:n toiminta mahdollistuu Westpro cc Oy:ltä saadun lahjoituksen lisäksi myös eri yritysten antamien tukien myötä.

Julkaisutapahtuman järjestelyistä vastaa Eloisat Media.

 

 

Share this content:

juha

Kommentointi on suljettu.