Ystävyys

Ystävyys

nektaria

Todelliset ystävät ovat sydämesi vartijat. Ystävät taistelevat pyytämättä puolestasi, kun olet itse liian väsynyt taistelemaan. Kärsimysten ja huolten keskelläkin ystävät tuovat iloa elämään olemalla tukenasi ja auttamalla sinua parhaan kykynsä mukaan. Ainakin itse saan siitä ilonaiheita murheen keskelle, kun tiedän, että on ystäviä ja ihmisiä, jotka aidosti välittävät sinusta. Ystävät tuovat iloa elämään, koska he ovat ympärilläsi vapaasta tahdostaan ja samaan tapaan voi välittää itsekin ystävistään.

Elämä tuntuisi tyhjältä ja arvottomaltakin ilman ystäviä. Koulussa on kiva käydä, koska tietää näkevänsä kavereitaan eikä koulu oikeastaan tunnu juuri ystävien vuoksi raskaalta. Tällä hetkellä, teininä, elämäni keskeisimpiä asioita ovat ystävät ja kaverit.

Ystävien onnen nähdessään tulee itsekin onnelliseksi ja samoin tulee surulliseksi, kun ystävä on surullinen.

Yksi parhaista ystävistäni on pappani. Hän on aina tukenamme ja auttaa kaikessa mahdollisessa. Tuntuu kuin hän olisi meitä varten. Rakastan pappaani ja mummia, vaikka en olekaan varmaan sanonut sitä heille koskaan. Sitä ei tule sanottua rakkailleen jostain syystä, vaikka todella ajattelen, että pitäisi. Miten ihminen, jota rakastat voisi tietää sitä, jos et koskaan sano sitä ääneen. Tietysti perheenjäsenet tietävät, että rakastan heitä sanomattakin, mutta silti olen sitä mieltä, että asia pitäisi sanoa useammin ääneen.

Oikeastaan voisin sanoa, että rakastan tavallaan joitakin ystäviäni, sillä he tuntuvat perheenjäseniltäni. En ole sanonut sitä heille, koska jollain tapaa se tuntuu oudolta.

Suosittelen sinua sanomaan ”Rakastan sinua” mahdollisimman pian ihmiselle, jota rakastat, sillä ikinä ei voi tietää, olisiko nyt oleva hetki viimeinen mahdollinen.

Superkiitos olemassa olosta jokaiselle ystävälleni, jotka ovat minulle tosi tärkeitä. Ja kiitos ylipäätään kaikille, jotka ovat jonkun ihmisen ystäviä.

 

Emppu

Share this content:

juha

Kommentointi on suljettu.