Ankka ja Perse – vihkonen

Ankka ja Perse – vihkonen

”Tapasimme taannoin seksuaalisuuteen liittyvien asioiden äärellä. Meillä oli niin mukavaa kanssanne, että haluaisimme pohtia asioita lisää yhdessä kanssanne seksuaalisuuteen, sukupuoleen liittyen. Ajatuksena olisi, että yhdessä tehtyjen ja juteltujen asioiden pohjalta rakentaisimme seksuaalisuudesta kertovan pienen vihkosen. Tavoitteena on, että vihkosta voitaisiin jakaa muille nuorille keskustelua herättämään ja tieto-taitoa lisäämään. Mikäli haluaisitte puuhastaa asiaa kanssamme, kulkee homma seuraavasti.”

Tällä kirjeellä lähdimme liikkeelle. Poikien vastattua ”kyllä” me lähetimme heille 108:n sanan listan seksuaalisuudesta ja sukupuolisuudesta. Niistä pojat valitsivat itseä kiinnostavat ja me koostimme ne kolmeksi kokonaisuudeksi – jonka pojat sitten tuunasivat raikkaampaan muotoon 😉

Ankka ja Perse on viiden pojan ja kahden aikuisen yhdessä tuottama vihkonen seksuaalisuuden muutamasta teemasta, joihin pojat olivat halunneet tutustua. Se ei ole kaiken kattava oppikirja, paremmin sukellus joihinkin teemoihin ja kuvaus siitä, mitä näimme ja koimme.

Vihkosta on mahdollista tilata omakustanne hintaan Nektaria ry:stä.

Share this content:

valto

Kommentointi on suljettu.