Nektaria juhlistaa Maailman Seksuaaliterveyden päivää

Nektaria juhlistaa Maailman Seksuaaliterveyden päivää

Maailman Seksuaaliterveyden päivää vietetään jälleen 4.9.2013. Juhlistaakseen päivää ja sen sanomaa Nektaria ry julkaisee Onnellisia tarinoita seksistä vol 2. Kirjasen voi ladata maksutta Nektaria ry:n nettisivuilta 4.9 alkaen. Sen voi myös tilata kirjasena itselle tai ystävälle omakustannehintaan.Maailman seksuaaliterveyden päivä 4.9.2013 - kuva 450px

Tänä vuonna Maailman seksuaaliterveyden päivän teemana ovat seksuaalioikeudet ja niiden toteutumisen merkityksellisyyden ymmärtäminen osana omaa seksuaaliterveyttä ja seksuaalista hyvinvointia. Koska aihe on äärimmäisen tärkeä, juhlistaa Nektaria ry Maailman seksuaaliterveydenpäivää koko viikon ajan.

Maanantaina 2.9. ja tiistaina 3.9. julkaistaan blogit seksuaalioikeuksiin liittyen.

Keskiviikkona 4.9. julkaisemme Onnellisia tarinoita seksistä – vol 2 kirjasen.

Torstaina ja perjantaina 5.-­6.9. haastamme sinut ottamaan kantaa seksuaalioikeuksien puolesta. Lähetä meille kuva, joka kertoo sinulle tärkeimmästä seksuaalioikeudesta. Lähetä kuva nektaria@nektaria.fi. Kuvat julkaistaan Nektaria ry:n nettisivuilla perjantaina 6.9.2013 klo 14.

Luvassa on yllätyksiä myös lauantaina ja sunnuntaina 7.-­8.9. Seuraa meitä facebookissa.

Onnellista Maailman seksuaaliterveyden päivää!

P.S. Teatteriesitys Onnellisia tarinoita seksistä, Balder-­‐sali, Aleksanterinkatu 12, Helsinki 23.9.2013 klo 13-­‐14.30. Esityksen jälkeen aiheesta keskustellaan poreilevan kera. Ilmoittautumiset 20.9.2013 mennessä nektaria@nektaria.fi.

Share this content:

juha

Kommentointi on suljettu.