Bloggaamme koska voimme

Bloggaamme koska voimme

Bloggaamme koska voimme. Koska meillä on ajatus siitä, että maailman kulkuun voi vaikuttaa ja koska uskomme että niin pitää tehdä. Mutta eikö bloggaus ole jotenkin niin ”last season” ajatus. Miten muka kirjoitetulla tekstillä voi muuttaa maailmaa.

Uskon, että maailma rakentuu ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta. Se millaisessa maailmassa elämme, on vuorovaikutuksemme tulos. Sodat, rauhantoiminta, nälänhädät, kehitysyhteistyöt, luonnonkatastrofit, ekologinen liike, ihmisten riisto, solidaarisuusliikkeet – nämä kaikki ovat syntyneet vuorovaikutuksessa ja vastauksina vuorovaikutuksiin. Ensin on ollut jotakin, joka on syntynyt vuorovaikutuksessa. Sen on todettu olleen ihmiselle tuhoisaa, on syntynyt toisenlaista vuorovaikutusta. Ihmiset ovat pyrkineet lisäämään vuorovaikutusta, joka vähentäisi ihmisen elämän tuhoa.

Tällä blogille yhdymme tuohon vuorovaikutukseen, jonka tehtävänä on edistää ihmisen hyvinvointia. Nostaa esiin näkökulmia ja arjesta nousevia kokemuksia, joita ei välttämättä ole vielä meidän mielestä noteerattu tarpeeksi.

Uskon, että bloggaamalla muutetaan maailmaa.

Share this content:

juha

Kommentointi on suljettu.